Warning: Undefined array key "undersida" in /customers/7/9/1/duab.net/httpd.www/duab.php on line 15 Warning: Undefined array key "undersida2" in /customers/7/9/1/duab.net/httpd.www/duab.php on line 16
Ser du den här rutan använder du dig av gamla Netscape version 4!
Just den versionen har stora problem med att visa hemsidor som det var tänkt och du rekommenderas att uppgradera din webläsare till en nyare variant:
Ladda hem nyare Netscape
Du bör byta till en nyare webläsare innan du fortsätter att läsa den här hemsidan!

MVH Dynamisk Utveckling
DUAB
Även internutbildning kräver pedagogik
  • Pedagogik är Stefans stora intresse.
  • Många tror att information är klar när den lämnar informatörens mun eller ett papper lämnas över. Helt fel!!! Den är lämnad när mottagaren har förstått informationen!
  • Ofta använder sig företag och organisationer av den ypperliga möjligheten till intern utbildning. Medarbetare med specialkunskaper får i uppgift att utbilda sina arbetskamrater. Ett sätt att kompetensutveckla som säkert används i alltför liten utsträckning. Det är prisvärt och underskattat. Men ofta har de med speciella kunskaper en begränsad pedagogisk ådra. Ofta förklarar de på fel sätt. När man kan mycket är det lätt att prata över huvudet på mottagarna!
  • Här kan Stefan hjälpa till genom att lämna råd till den interna läraren. Det finns mycket att göra för att informationen ska nå fram.
  • Pris 800 kr/tim + ev resa och moms.