Warning: Undefined array key "undersida2" in /customers/7/9/1/duab.net/httpd.www/duab.php on line 16
Ser du den här rutan använder du dig av gamla Netscape version 4!
Just den versionen har stora problem med att visa hemsidor som det var tänkt och du rekommenderas att uppgradera din webläsare till en nyare variant:
Ladda hem nyare Netscape
Du bör byta till en nyare webläsare innan du fortsätter att läsa den här hemsidan!

MVH Dynamisk Utveckling
DUAB
Referenser

Tomas H Jonasson

Tomas H Jonasson

"Mitt samarbete med Stefan och Lola har haft stor betydelse på min speedway när det gäller bl a koncentration och fokusering. Jag kan lägga min energi på rätt ställen och jag är alltid väl förberedd när jag ska ut och "jobba" på banan.

Den mentala träningen tycker jag är lika viktig som den fysiska. Verktygen är enkla och det ger verkligen resultat. Jag har även nytta av metoderna i mitt privatliv."

Tomas H Jonasson
Svensk mästare för Elit Vetlanda
Jack Nilsson

Landsbro IF dam

"Att vara väl förberedd för sin uppgift kräver mycket av individen, inte minst inom idrotten. Väl genomförda träningar där fysik, taktik och välbalanserad kost är självklart för ledare och idrottsutövare. Vad som inte alltid är lika självklart är att den mentala delen är lika viktig, fokus läggs hela tiden på att prestera och individen pressas från alla håll inte minst från sig själv. Livet består av många arenor, med arena så menas fritid, jobb/skola, familj m.m. det är lätt att bortse ifrån dessa att dessa olika delar av ens liv påverkas av varandra.

Stefan Holm har hjälpt oss under några år med att inse detta i Landsbro IF dam, hans gruppföreläsningar och individuella samtal har hjälpt många spelare att komma till rätta med sina funderingar både utanför och på fotbollsplanen. "

Jack Nilsson
tränare Landsbro IF dam
070-2277053
Niclas Lindh

Smurfit Kappa Pegewell

"Vad skapar långsiktig framgång? Givetvis en mängd olika faktorer!

Jag tror att man ofta glömmer bort den viktigaste dvs investering i människan/personalen. Idag används mkt resurser för att vidareutbilda människor men alltför sällan inom ”personel healthcare”.
Vi har även idag en frekvent diskussion angående arbetsförhållande vs utbrändhet och i min värld så är det sällan arbetsplatsen eller arbetsuppgifterna som är avgörande i dessa fall utan den totala livssituationen som människan befinner sig i.
Vi matas idag ständigt med information och jag tror att det många ggr är ”onyttig” information. Massmedia presenterar ofta en bild av hur ens liv skall vara för att man skall må bra och inte sällan handlar det om att inte vara nöjd med det man har utan ständigt sträva efter mer.
Det vi tillsammans med Stefan gjort är att skapa ett enkelt verktyg för den enskilde att ändra sina invanda mönster att tänka, både när det gäller arbete och fritid. Det är dessutom ett verktyg som bara tar några minuter per dag att använda sig av.
Med facit i hand kan jag konstatera att vi fått tydliga positiva effekter av detta samarbete med Stefan. Jag kan se individuella förändringar och även förbättringar inom produktion och administration.
Jag ser detta som ett långsiktigt projekt. Att förändra människor och invanda tankemönster är något som tar lång tid och det räcker inte att göra en kort insats och sedan luta sig tillbaka och tro att det ”bara funkar”. Samarbetet med Stefan kommer därför att fortsätta under en längre tid för att säkerställa dessa positiva förändringar."

Niclas Lind
VD
0383-64705, 070-6564075